Velkommen til Fritidsinstitutionen ved Lundehusskolen

Fritidsinstitutionen i har 240 børn i alderen 5-10 år fordelt på fire huse.

De fire matrikler

De fire matrikler udgør fritidsinstitutionen ved Lundehusskolen

• Emdrup Søgård
  • Græshoppen
  • Pomfritten
  • Skrammellegepladsen

Institutionen er tilknyttet Lundehusskolen hvor næsten alle børn går i skole. Derudover har vi en stor gruppe børn fra Københavns Skole og Idrætsakademi som alle er tilknyttet huset Pomfritten.

Vi er også en del af den kommunale klyngen NB G. som består af institutioner (børnehaver og vuggestuer) omkring Lundehusskolen.

Alle husene er delt op i pædagogiske stuer og ”rum” som f.eks.

• Værksteder
  • Fællesrum/alrum
  • Legeplads
  • Legerum/stuerne

Alle husene arbejder med ”åben plan” struktur, hvilket betyder at børnene må gå ind på de stuer de har lyst til, og deltage i de aktiviteter de har lyst til.

Værksted

Organisering af børnene

Hvert barn er tilknyttet et team af personaler, som har ansvaret for det enkelte barns trivsel og kontakten til forældrene, derudover er barnet en del af en børnegruppe:

• Team 1 (0.-1. klasser)
  • Team 2 (2.-3. klasser)

Børnegrupperne er fordelt i husene alt efter forældre ønske og hvilken klasse de går i.