Nye forældre

Kære nye forældre og børn

I er velkomne til at besøge et af vores fire huse i fritidsinstitutionen.
Aftal besøget på forhånd med den pædagogiske leder Thomas Moltke på telefon 29 12 47 21.

Vi glæder os til at møde Jer og ser frem til et godt samarbejde om Jeres barn.

Lidt om fritidshjemslivet

Selve indkøringen er meget individuel, men vores erfaring er at de fleste har brug for 1-2 dage og evt. nogle lidt kortere dage den første uge. Det er selvfølgelig forskelligt fra barn til barn og I kan aftale nærmere med personalet.

Vores åbningstid er kl. 07:00- 17:30. Hvis I har brug for pasning før kl. 07:00, er der morgenåbning på skolen fra kl. 06:15.

Det er muligt at få morgenmad fra kl. 07:00 - 08:30. Frokost spiser vi omkring kl. 11:00. HUSK at I skal selv medbringe madpakker til børnene.

Herudover minder vi børnene om at spise resten af madpakken eller om at spise noget af det mellemmåltid, som vi tilbyder omkring kl. 14:00 - 16:00.

Børnene skal være på institutionen senest kl. 10.00 hver dag. Holder I fri eller er barnet syg, er det MEGET vigtigt at I ringer på tlf. 39 29 40 29.

Jeres barn tilknyttes en voksen frem til skolestart. De første uger (afhængigt at børnegruppens behov) har vi fokus på at børnene lærer os, hinanden, vores hus og vores regler og aftaler at kende, så de bliver fortrolige med stedet.

I er altid meget velkomne til at spørge os, hvis I er i tvivl eller bare nysgerrige på fx vores pædagogik eller regler. Desuden vil I blive inviteret til et introduktionsforældremøde.

Lundehusskolen har sen klassedannelse,  men det informerer skolen mere om.

Med venlig hilsen og vi glæder os til at se Jer

Personalet ved Fritidsinstitutionen ved Lundehusskolen